Yolindi Ortaokulu

Vizyon: Vizyonumuz: Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilere eş değer normlarda eğitim veren güçlü, saygın bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Misyonumuz: Tüm öğrencilerimize, çağımızın gereklerini karşılayacak becerileri kazandırmak için; Atatürk ilkelerine ve manevi değerlere bağlı, Türk milletinin ahlaki, insani ve kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, milletini seven; bilimsel düşünce gücüne sahip, insan haklarına saygılı, çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatılmış, ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına katkıda bulunacak bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.50 - 15.30
Isınma: Kalorifer
Servis Bilgisi: Ulaşım Öğretmen Servisiyle sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak Bilim Fuarı
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK

WEB - https://yolindiortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Yolindi Köyü Biga/Çanakkale

Yerleşim Yeri - Yolindi Köyü BİGA

Adres - Yolindi Köyü Biga/Çanakkale

Ulaşım Ulaşım Öğretmen Servisiyle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 112 km, ilçe merkezine 22 km uzaklıktadır.